Κλαδευτικό μπορντούρας μπαταρίας STIGA HT100e Kit

Κωδικός προϊόντος: 2713021
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 141.00

Το HT 100 eKit είναι ένα κλαδευτικό μπορντούρας μπαταρίας που κάνει εύκολη τη δουλειά σε κηπουρικές εργασίες. Χωρίς καλώδια που εμποδίζουν, μπορείτε να αφήσετε την ατσάλινη λεπίδα διπλής κοπής μήκους 50 cm να κόβει φράκτες και θάμνους με απόλυτη ακρίβεια. Η μπαταρία 20V παρέχει 40 λεπτά τροφοδοσίας με μία μόνο φόρτιση και κάνει το μηχάνημα πιο αθόρυβο από οποιοδήποτε τυπικό κλαδευτικό βενζίνης. Χάρη στα δόντια που απέχουν 26 mm, θα μπορείτε να κόβετε εύκολα ακόμα και μεσαίου πάχους κλαδιά. Για επιπλέον άνεση, αυτό το κλαδευτικό μπορντούρας διαθέτει ρυθμιζόμενη, μαλακή λαβή που περιστρέφεται 180°. Έτσι δεν χρειάζεται να γυρνάτε για να φτάσετε σε δύσκολες περιοχές. Και με τη λειτουργία του διπλού διακόπτη της οπίσθιας σκανδάλης, θα έχετε πάντα τον έλεγχο. Η ενσωματωμένη προστασία του άκρου της λεπίδας αποτρέπει τις γρατζουνιές σε τοίχους και θα βρείτε επίσης και μια «βολική» τρύπα για κρέμασμα. Έτσι, όταν τελειώσετε την εργασία σας και όλα φαίνονται τέλεια, θα είναι εύκολο να αποθηκεύσετε αυτό το κλαδευτικό μπορντούρας με ασφάλεια.

Σε απόθεμα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μπαταρία – χωρίς καλώδιο

Διαθέτοντας την μπαταρία ePowerE 22, αυτό το κλαδευτικό μπορντούρας μπαταρίας είναι ιδανικό για να διατηρεί όλα τα είδη θάμνων και φραχτών σε τέλεια μορφή.

180° περιστροφή της χειρολαβής για επιπλέον άνεση και έλεγχο

Διαθέτοντας ευέλικτη περιστροφή 180°, η εργονομικά διαμορφωμένη μαλακή λαβή μετακινείται σε τρεις θέσεις – καθιστώντας την κατακόρυφη και την οριζόντια κοπή λιγότερο κουραστική, ανεξάρτητα από τη θέση σας.

Διπλές λεπίδες κοπής με λέιζερ για ακρίβεια

Η λεπίδα κοπής με λέιζερ από ανθεκτικό ατσάλι εξασφαλίζει τέλειο κούρεμα κάθε φορά, καθώς τα δόντια σε απόσταση 26 mm κάνουν εύκολη την εργασία ακόμη και σε μεσαίου μεγέθους κλαδιά.

Η ασφάλεια στα χέρια σας

Οι εύκολα προσβάσιμοι διακόπτες στη λαβή και στην πίσω σκανδάλη συνεργάζονται διαισθητικά και με ασφάλεια, αφήνοντάς σας ελεύθερους να επικεντρωθείτε στην κοπή.

Εξάρτημα προστασία και κρεμάσματος

Διατηρήστε τους τοίχους άθικτους, καθώς κόβετε και κρεμάστε εύκολα το κλαδευτικό μπορντούρας μπαταρίας.

Πηγή ενέργειας  Μπαταρία ιόντων λιθίου
Τάση                   20 V
Τύπος κινητήρα Με καρβουνάκια
Προτεινόμενη χωρη/τα μπαταρίας 2 Ah η μπαταρία και ο φορτιστής περιλαμβάνονται
Χρόνος εργασίας 40 λεπτά *
Μήκος λεπίδας 50 cm
Μήκος κοπής 70 cm
Τύπος μαχαιριού Διπλής ενέργειας
Χειρολαβή  Περιστρεφόμενη 180° – με 3 θέσεις
Βάρος (με μπαταρία) 2,62 κιλά
*Ο χρόνος εργασίας υπολογίζεται με την κατάλληλη για το προϊόν μπαταρία.
Μάρκα-brand:

Δείτε επίσης

Μενού